Koirauinnin perusteet - Teorialuento 31.10. ja uimalapäivä 14.11. koirahierojille

12.9.2020

Suomen Koirahierojat ry tarjoaa jäsenilleen luennon koirauinnin perusteista sekä käytännönläheisen uimalapäivän. Luento järjestetään Lempäälässä ja uimalapäivä Jyväskylässä. Voit osallistua joko pelkkään teoriapäivään tai molempiin. Uimalapäivä on tarkoitettu vain niille, jotka osallistuvat teoriapäivään. Koulutuskokonaisuudesta vastaa koirauimala AquaBarksin pieneläinvesiterapeutti Tarja Urpilainen. Päivät ovat yhdistyksen jäsenille maksuttomia.

 

LUENTO

Aika: Lauantai 31.10. klo 10 alkaen

Paikka: Tampereen Koirahierojakoulu, Tampereentie 455, 33880 Lempäälä

Sisältö: Veden ominaisuudet ja vaikutukset koiraan, koirauimalatoiminta Suomessa, uinnin ja vesiterapian erot, koirauinnin asiakkuudet, uinnin hyödyt, kontraindikaatiot, esimerkkicaset, hyvän uintivalmentajan profiili, yhteistä pohdintaa ja keskustelua koirauintiin liittyvistä asioista. Luennosta toivotaan vuorovaikutteista kokonaisuutta, joka tukee koirahierojien ammatillista kasvua.

 

UIMALAPÄIVÄ

Aika: Lauantai 14.11. klo 10 alkaen

Paikka: Koirauimala AquaBarks, Kauhatie 6, 40320 Jyväskylä

Sisältö: Uimalapäivä on tarkoitettu vain niille, jotka ovat osallistuneet myös teoriapäivään. Uimalapäivään voi osallistua oman koiransa kanssa tai tulla seuraamaan muiden koulutukseen osallistuvien koirakoiden uintia. Päivän aikana pureudutaan tarkemmin uinnin seuraamiseen, veden vaikutuksiin ja siihen, mitä etuja uinti tarjoaa koirahierojille ja mitä asioita on hyvä ottaa huomioon. Kattava paketti kaikille koirauinnista kiinnostuneille koirahierojille ja etenkinniille, jotka ovat kiinnostuneita uimalatoiminnasta yrittäjyyden muodossa.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tarja@aquabarks.com

HUOM! Ilmoita viestissä, osallistutko sekä teoria-että uimalapäivään. Ilmoittautuneille kuitataan viesti vastaanotetuksi. Jos et saa viestiä, ole uudestaan yhteydessä tai soita 050465 9676.